Inkloksysteem

Medewerkers registreren met een inkloksysteem makkelijk hun gewerkte uren. Hierdoor voorkom je onoverzichtelijke urenregistratie in Excel bestanden. Een inkloksysteem is een waterdicht systeem, waardoor gewerkte uren altijd geregistreerd en opgeslagen worden. Flink wat voordelen voor een organisatie dus!

User interface die laat zien hoe de prikklok werkt
Een foto van een vrouw die haar telefoon voor zich vast houd met daarvoor de user interface van de prikklok van timechimp

Voordelen van een inkloksysteem

TimeChimp heeft een online inkloksysteem, waardoor je dus altijd een sluitende urenregistratie hebt. Welke voordelen heeft een inkloksysteem?

  • Medewerkers registreren makkelijk zelf hun uren
  • Kleinere foutmarge
  • Urenadministratie is altijd inzichtelijk
  • Geen administratieve chaos
Probeer gratis

Het inkloksysteem van TimeChimp

Het inkloksysteem voor medewerkers moet makkelijk zijn, zodat ze zo veel mogelijk focussen op hun baan en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan inklokken en uitklokken. TimeChimp maakt in- en uitklokken makkelijk. TimeChimp werkt in de cloud, waardoor je medewerkers altijd en overal uren kunnen registreren. Alle medewerkers hebben een persoonlijke pincode, waarmee ze inloggen en in- en uitklokken. Zo voorkom je fraude en onbedoelde verwisselingen. Je weet dus altijd wie welke uren werkt, wel zo handig! Het is ook mogelijk om een foto te laten maken bij het inklokken, om een extra check in te bouwen. Doordat TimeChimp een online prikklok is, stuurt de tool automatisch de gewerkte uren naar je persoonlijke digitale omgeving. Daar heb je toegang tot handige dashboards en registreer je ook verlof en overuren. Zo heb je altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien verschillende prikklokken samenwerken
Een afbeelding van de user interface van de prikklok van timechimp

Hoe werkt een inkloksysteem?

Een inkloksysteem registreert het moment dat medewerkers inklokken en dus starten met werken en ook wanneer ze uitklokken en hun dienst erop zit. Zo is er altijd een goed overzicht van gewerkte uren. Deze data gebruik je bijvoorbeeld voor de (salaris)administratie. Easy does it!

Probeer gratis

Is inklokken verplicht?

In Nederland is inklokken niet verplicht. Om het maken van overuren aan te tonen, is het gebruik van een inkloksysteem handig. De verantwoordelijkheid van het registreren van overuren ligt namelijk bij de werkgever.

Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je overzicht hebt over je gewerkte uren
Een foto van een vrouw in de auto met daarvoor een user interface van de rittenregistratie module van timechimp

Kilometerregistratie en declaraties

Naast het inkloksysteem, registreer je met TimeChimp ook makkelijk ritten en declaraties. Zakelijke ritten naar klanten, onkosten tijdens werktijd, je registreert het allemaal in een handomdraai. Zo heb je niet alleen de gewerkte uren, maar ook ritten en uitgaven op één plek. Je probeert TimeChimp 14 dagen gratis, zonder dat je betaalgegevens achter hoeft te laten.

Probeer gratis

Andere functionaliteiten

User interface die laat zien hoe de personeelsplanning laat zijn wie wanneer werkt
User interface die laat zien hoe de prikklok werkt
User interface die laat zien hoe een mananger uren kan goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo